Olsi Belishta Photography
Camera
Focal
Aperture
Speed
ISO
Date
Liqeni i Zi ne Radomire
Perendim dielli
Liqeni artificial i Tiranes
Luledele
Pamje nga liqeni i Ohrit
Perenendim dielli ne Durres
Pamje nga liqeni i Ohrit, Pogradec
Liqeni i Ohrit, Mali i thate, Pogradec
Charlie, (german shepherd)
Mbas perendimit te diellit
Nate ne Nivice
Perendim dielli mbas shiut
Flutur mbi lule
Perendim dielli
Alpinist ne Malin e Korabit
Lulekuqe
Trendalfil i verdhe
Rruga e Qumeshtit ne Gjirin e Gjipese
Drejt majes se Korabit
Lule
Ne malin e Valamares
Ylber i plote
Perendim dielli ne Radomire
Perendim ne majen e malit te Korabit
Perendim dielli mbi dallge
Mbas perendimit te diellit
Trendafil i verdhe
Hena ne mengjes
Mbas shiut ne Gjirin e Lalzit
Nate ne Gjirin e Gjipese
Ura e Langarices ne Permet
Rrjete merimange mbi nje lule
Alpiniste ne malin e Korabit
Perendim dielli
Ngjyre e ngrohte mbi nje lule
Ne alpet e Shqiperise
Perendim dielli
Alpiniste ne malin e Gjallices, ne sfond mali i Korabit
Ne malin e Valamares
Pamje nga liqeni i Ohrit, Pogradec
Kulla e ngujimit, Theth
Perendim dielli ne Kepin e Rodonit

Olsi Belishta ka lindur në Korçë në vitin 1978. Ka mbaruar studimet për Informatikë në Universitetin e Tiranës. Më pas ka punuar në institucione shtetërore dhe në kompani private, kryesisht në fushën e mjekësisë. Më tepër rreth aktivitetit profesional si IT mund të shikoni në www.eniac.al

Ka filluar të bëjë fotografi në Tetor 2012. Nga ajo kohë vazhdon të bëjë foto kryesisht gjatë aktiviteteve alpinistike në fundjavë. Vazhdimisht përpiqet të përmirësohet duke lexuar tutoriale online dhe duke eksperimentuar teknika të ndryshme fotografimi.

I interesuar kryesisht në kategoritë natyrë, pejzash dhe fotografi nate. Disa nga fotot e tij të publikuara në website me foto nga e gjithë bota (500x.com, pixoto.com), kanë marrë vleresim të lartë.

Paisjet e fotografimit:

- Nikon D3200
- Nikkor AF-S 18-55mm f/3.5-5.6 VR
- Nikkor AF-S 70-300mm f/4-5.6g
- Induro 8m AT114 tripod.